Bureau med speciale i produktion og formidling af stillings- og informationsannoncer. Det er årtiers værdifulde samarbejde med vores offentlige og private kunder, der har givet os den nødvendige erfaring i at rådgive om et rekrutteringsmarked i evig forandring.

Promedia ejes af WPP gruppen, der er en af verdens største aktører inden for analyse, branding, reklame og kommunikationsrådgivning. Promedia blev en del af WPP Gruppen i 1996, og vi betragter det som et kvalitetsstempel at være en del af denne stærke, globale familie.​

Vi deler bord, tag, viden og resurser med vores moderselskab Mediacom og kan derfor, uden at prale, levere det meste, inhouse.

Vi har også, i mange år haft, søsterselskaber i både Sverige og Norge, og vi deler gerne ud af fordelene ved at have en solid forankring på begge sider af Øresund.

Vi har altid været uafhængige. Vores rådgivning har aldrig været påvirket af, at vi skulle favorisere nogle særlige annoncemedier på grund af ejerforhold eller andre økonomiske bindinger. Derfor kan vi med hånden på hjertet sige, at vi altid rådgiver ud fra kundens bedste interesser. Og sådan har det været siden Promedia blev grundlagt i 1970.

Rødovre Kommune har valgt Promedia Admaker fordi systemet giver os en nem, hurtig og effektiv arbejdsgang. Og så sikrer det, at vi har helt styr på annoncedesignet og at vi får det rigtige medievalg.
Jens Kromann, Kommunikationskonsulent, Rødovre Kommune
Vi har valgt Promedias webbaserede ansøgningshåndtering Apply Manager, fordi vi sparer betydelige resurser i ansøgningsprocessen. Ved 100 ansøgninger eller mere bliver det til mange timer, som jeg kan bruge på andre opgaver. Jeg anbefaler også afdelingerne og ansættelsesudvalg til at bruge Apply Manager, det er overskueligt og nemt at finde oplysninger på kandidaten, og så reducerer vi print af ansøgningerne!
Lillian Jensen, Personaleafdelingen, Regionshospitalet Randers
Vi bruger Promedia til vores medieforhandling, kampagneplanlægning og daglig håndtering af annoncer fordi de har den nødvendige markedsindsigt og de ydelser der understøtter vores rekruttering
Teamleder Karin Momme, Forsvarets Personeltjeneste